Arga Snickaren med Adam Alsing

Arga snickaren med Adam Alsing

Under hösten ser du våra tapeter i kanal 5 tv-program Arga Snickaren med Adam Alsing. Efter varje medverkade program kommer vi att skriva ut här vilka tapeter som har varit med så du enkelt kan hitta dom. Arga snickaren hjälper familjer i nöd. Renoveringsprojekt som urartat, amatörbyggen som resulterat i obeboeliga hem, idéer som orsakat livsfara. Adam och hans byggproffs besöker hemmafixare som, med facit i hand, kanske aldrig borde ha fixat hemma. 

Se alla avsnitt på Kanal 5 Dplay

Program 5: Depression och utbrändhet stoppade renoveringsprojektet

Thora och Bjarki bor i Hörby med döttrarna Carmen, Alexandra och Victoria. För att döttrarna skulle få egna rum satte familjen igång en renovering av övervåningen, men depression och utbrändhet stoppade projektet. När Adam besöker familjen råder kaos

480-03 Palm. Till produkt

221-65 Qvintus, enfärgad grå tapet. Till produkt

247-14 Yta, enfärgad grå tapet. Till produkt

415-01 Linne. Till produkt

 

Program 4: Har de en framtid tillsammans?

Janne och Louise köpte ett litet hus på Tyresö. Men de har misslyckats totalt med renoveringen. Louise har flyttat och vet inte om hon vill komma tillbaka. Adam och teamet rycker in, och Adam försöker reda ut om paret har en framtid tillsammans.

670-01 Praktmagnolia. Till produkt
221-65 Qvintus, enfärgad grå tapet. Till produkt

Arga snickaren

Arga snickaren3

Arga snickaren2

Program 3: En gård i uselt skick på landet

Jennie och Per Erik köpte en gård på landet för att få plats för Jennies häst. Huset hade stort renoveringsbehov men Jennie och Per Erik bråkar mest om vems hobby som ska få ta mest tid. Huset saknar ordentligt badrum, vardagsrum och är i uselt skick. Se programmet här.

006-09 Dellen. Till produkt
334-03 Amelia. Till produkt
221-63 Qvintus. Till produkt

Arga snickaren Maria

Arga snickaren dellen

Arga snickaren Amelia

Arga snickaren overall

Program 2: Källaren är full av asbest

Rose Marie och Micke bor med sina barn i ett hus i Färentuna. Huset är alldeles för trångt för familjen och sex år senare ser det värre ut än någonsin. Källaren är full av asbest och i uselt skick. Ingenting blir gjort och Rose Marie vill bara ge upp.
220-01 Qvintus, enfärgad vit tapet.