Duro Fabriksbutik

I anslutning till fabriken i Hagaström i Gävle har Duro en butik med showrooms och outlet med tapeter. I fabriksbutiken finns ett komplett sortiment av Duros tapeter och bårder där du kan bekanta dig med våra senaste kollektioner, fynda andrasorteringar och utgående artiklar från 69 kr samt inspireras av de upptapetserade inredningsmiljöerna. Dessutom får du alltid med dig tapeterna direkt hem då vi har allt på lager. På plats för att ge tips och råd finns alltid kunnig personal som vill ge dig en lyckad tapetsering. Välkommen hit!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för inspiration, tips och det senaste från oss! @durofabriksbutik


Öppettider Duro Fabriksbutik

Vardagar  10.00 – 18.00
Lördagar  10.00 – 16.00


Veckans vara

Glad polkagrisens dag! Vi firar detta med att utnämna vår röd-vita Bred Rand till Veckans vara!

IMG_0375

Bred Rand 175kr, andrasortering (ord. pris 495kr). Finns endast i begränsat antal.


Vinnare i tävlingen på Bomässan

Tack alla ni som besökte vår monter på Bomässan i helgen! För er som tävlade och är nyfikna så var rätt svar i vår tävling år 1882. Grattis säger vi till Therese Alm som svarat helt rätt.

duro_fabriksbutik_bomassan2

Bilder från vår monter på Bomässan i Sandviken.

duro_fabriksbutik_bomassan3


Många valmöjligheter

Är du ute efter grafiskt mönster, blommigt, stilrent, medaljongtapeter, enfärgat, en färgsprakande fondvägg eller en mildare mönstrad tapet för alla väggar? Vi har över 600 olika tapeter i butiken, så det finns verkligen något för alla smaker och alla rum i ditt hem.

duro_fabriksbutik_tapeter_gavle


Härproducerade tapeter

En stark och växande inredningstrend 2017 är vikten av hantverkets närvaro. Och hantverk är precis vad våra tapeter är: Från designernas första skisser till färgerna som vår färgmästare blandar för hand och sedan produktionen som görs enligt gamla traditioner. Allt detta, från vitt papper till färdiga tapeter, görs vägg i vägg med butiken!

IMG_0182


 Dags för något nytt på väggarna?

Kanske är det dags att fixa till hemma så att det blir precis så som du egentligen skulle vilja ha det? Hos oss får du både inspiration och hjälp med att hitta det du söker. Du kan dessutom börja tapetsera idag eftersom du får med dig rullarna hem på en gång.

hudiksvalls_teater_duro_fabriksbutik

På bild: Hudiksvalls teater 037-22, 629 kr (Gammalsvenska tapeter)


Ta in naturen i hemmet med Spira

spira4

På bild: Midsommar 363-02. 479 kr per rulle.

I vår senaste kollektion Spira har Duros designduo hämtad inspiration ur sina trädgårdsdrömmar och odlarfantasier. Behovet av att ta in naturen i våra hem är större än någonsin. Naturen erbjuder något för de flesta, om det så gäller att få hämta andan, pyssla i trädgården eller att ge sig ut på ett äventyr i skogen. Årstidernas växlingar, kärleken till naturen och modern geometri har inspirerat oss till vår senaste tapetkollektion Spira. Duros designteam står stadigt i den nordiska myllan och vill med Spira visa vår tolkning av den skandinaviska floran i en renare form.

Spira innehåller tidlösa bladverk och slingor, livliga blomsterängar och geometriska former. Kollektionen består av 37 mönstrade tapeter och 7 enfärgade tapeter som tillsammans bjuder in till nya färgkombinationer. Allt för att du ska hitta något som inspirerar dig till att ta in naturen i hemmet!

spira2

På bild ur Spira (från vänster): Satin 365-06, Linne 415-12 (Rand&Kulör), Malin 361-03 & Vinbärsblad 367-04, 479 kr per rulle.Hitta till Fabriksbutiken

Durovägen 15 i Hagaström (5 km utanför Gävle)
Telefon 026-65 65 60
fabriksbutik@durosweden.se