Kökstapeter

Kökstapeter

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Är mönstrade kökstaper rätt för dig?

Hos Duro hittar du kökstapeter som passar alla hem och stilar. Vill du ha en tapet som tar plats eller en som sobert håller sig i bakgrunden? En som får dig att le på morgonen, som smälter in med övrig inredning eller kanske en tapet som är i rätt stil utifrån en särskild tidsepok? Det och mycket mer hittar du i vårt breda utbud av kökstapeter. Du kan filtrera din sökning på färg, mönster eller kollektion för att enkelt hitta fram till den tapet som tilltalar dig mest. Självklart har vi både moderna QuickUp-tapeter för dig som vill tapetsera direkt på väggarna, men även traditionella papperstapeter.

Ofta är väggarna i ett kök inte lika stora som i t.ex. ett vardagsrum. I köket finns många skåp och köksinredning som bryter av mot väggarna. Detta gör att många med fördel väljer kökstapeter med någon form av mönster. Kanske en diskret ruta, vackert småblommigt eller en randig, vågrät tapet över diskbänken är rätt för ditt hem. Du hittar mycket inspiration på vår hemsida och i våra sociala medier om du vill hitta den rätta känslan till ditt kök.

Köp kökstapeter direkt på nätet

Det ska vara lätt att köpa kökstapeter! För att du enkelt ska kunna räkna ut hur mycket tapet som går åt till just ditt kök hittar du information om längd, bredd och mönsterpassning vid varje enskild tapet. Om du vill beställa tapetprover direkt av oss går det bra att skicka ett mail till order@durosweden.se så skickar vi dem från vårt lager i Gävle. Annars hittar du även Duro hos någon av våra drygt 700 återförsäljare, se vår hemsida för vilken butik som finns närmast dig.

Miljövänliga och tvättbara kökstapeter

Om du vill ha kökstapeter som är helt fria från lösningsmedel, PVC och andra gifter kan du med trygghet välja Duros tapeter. Vi har sedan decennier sett till att vår tillverkning inte skadar miljön, vilket även är en trygghet i ditt hem. Färgen tillverkar vi själva för hand och den är självklart både vattenburen och av så hög kvalitet att din nya kökstapet kommer hålla färgen i många år framöver. Och de går att tvätta av med såpa och vatten vid behov, ett mycket välkommet inslag i ditt kök!

Välkommen in och hitta dina nya kökstapeter!

Några av våra tapeter
Kunglig hovleverantör Duro
Skandinavisk tapetdesign i Gävle sedan 1930

Välkommen till Duro, Sveriges äldsta tapetfabrik! Duro grundades 1930 och hade målet att tillverka vackra och tåliga tapeter av högsta kvalitet. Visionen utvecklades och idag genomsyras verksamheten av en miljöhänsyn och en tradition av skandinavisk tapetdesign. I flera år har Duros designarbete genomförts i en nära kontakt med etablerade inredningsdesigners i Sverige. Detta har skapat framgångar både nationellt och internationellt och idag syns Duros tapeter på såväl kungliga väggar, sommartorp kända från tv som i svenskarnas hem.
Välkommen in i vår fantastiska värld av tapeter!

Följ @durosweden på Instagram, Pinterest och på Facebook!

Inspiration inför din tapetsering