Klassisk, modern, glad eller busig? Beige eller marin? Vilken rand är du?

359-04 strand

Strand 359-04

I vår senaste kollektion Rand & Kulör kan du hitta precis den rand som passar dig och ditt hem. Ränder är något som ligger oss varmt om hjärtat; allt ifrån bredrandigt, smalrandigt, ränder på längden eller i taket. Vi har därför samlat våra mest omtyckta ränder i en kollektion och även lagt till en helt ny rand. Många ränder har dessutom fått uppdaterade och nya färger. Tapetsera dina ränder från golv till tak eller varför inte på tvären?

Kollektionen innehåller även två ytmönstrade tapeter, Linne och Sten. Dessa ytmönstrade tapeter tillför rummet en mer ombonad känsla och finns i många finstämda skandinaviska kulörer. Beroende på färg passar Sten och Linne allt ifrån fondvägg till helrum, för att du ska få så många spännande kombinationer att välja på.
Möjligheterna är oändliga med Rand & Kulör!


Vill du ha handfasta tips om hur du kan använda ränder och ytor i ditt hem?
Kolla då här på Duros digitala bok Randboken – din kompletta guide för ränder i hemmet.


486-06 bred rand svart

Bred Rand 486-06

Gå in på Våra Tapeter eller Inspiration för att se fler bilder ur vår senaste kollektion Rand & Kulör.


Aveny

Med inspiration från det skandinaviska formspråket är Aveny ett exempel på när modern enkelhet och tradition är i perfekt förening.

Blockrand

Ränderna går aldrig ur! Blockrand är klassikernas klassiker bland Duros alla ränder. Alltid tidlöst, aldrig inaktuell.

Bred Rand

Bred Rand är en modern tapet som passar alla hem. Dess olika färgställningar kan antingen ge rummet attityd eller vara mer rogivande.

Strand

Strand är en ny och aktuell rand med inslag av det älskade marina temat. Randens moderna utseende gör att den passar i de flesta rum i hemmet – allt ifrån sovrummet till köket. Strand finns i ljusa och typiskt skandinaviska färger.

Strimma

Strimma är en stilren och sofistikerad rand som passar det moderna och minimalistiska hemmet.

Varva

Varva är en modern rand som tål att lekas med. Tapetsera den på snedden, längden eller varför inte i taket? Med dess jordnära färgställningar lugnar tapeten ned ditt hem.

Linne

Linne är en ytmönstrad tapet med en genomgående linnestruktur i finstämda kulörer. Linne passar i rummet där vi vill ha det relativt enfärgad, men tapeten tillför även rummet en mjukare och mer textil känsla. Linnes skandinaviska färgpalett ger hemmet en ombonad känsla.

Sten

Just nu är det väldigt populärt med härmande mönster och Sten är ett resultat av detta. En ytmönstrad tapet med en genomgående stenstruktur i finstämda skandinaviska kulörer. Ett ytmönstrat alternativ för hemmet, med alldeles lagom mycket attityd.


415-10

Linne 415-10

 Behöver du mer information om Rand&Kulör?

Har du frågor gällande Rand&Kulör och dess mönster är du varmt välkommen att kontakta Duros designchef Maria Bryngemark på 026-656511 eller via maria.bryngemark@durosweden.se.

Har du frågor gällande högupplösta bilder, tapetprover eller annat material kan du kontakta Duros kommunikationsansvarig Malin Duberg på 026-656507 eller via malin.duberg@durosweden.se. Högupplösta bilder finns även att ladda ner under www.durosweden.se/press