Tapeter online

Tapeter online

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Allt inom tapeter online

Välkommen till Duro! Här kan du som söker tapeter online hitta inspiration, provtapetsera ett rum och hitta din nya favorittapet. Vi har tillverkat tapeter sedan 1930 och är stolta över att ta med vår tradition och yrkeskunskap in i ett modernt tänk. Det ska vara enkelt att tapetsera och då måste det även vara enkelt att köpa tapeter, både i butik och på internet. Via återförsäljare och snart även vår egen webbshop kan du smidigt köpa dina tapeter online. Om du önskar beställa tapeter eller tapetprover direkt av oss redan nu får du gärna maila till headoffice@durosweden.se så hjälper vi dig.

Ett stort utbud av tapeter online

I Duros sortiment hittar du tapeter för alla hem och stilar. Vi har genom åren jobbat med flertalet välkända formgivare för att skapa tapeter som passar in i skandinaviska hem. Idag har vi vår egen designstudio samtidigt som vi fortsätter jobba med etablerade designers som tillför vår kollektion det lilla extra.

I vårt sortiment av tapeter online och i butik kan du hitta färgstarka tapeter, härliga mönster och en mer sober design om du föredrar det. Vi har allt från historiska 1700-tals tapeter till moderna mönster och färger för att passa din stil.

Prova dina tapeter på väggarna online

Här på vår hemsida kan du prova att tapetsera ett rum med din favorittapet för att se hur resultatet skulle kunna bli. Ska kanske hela rummet ha samma tapet eller blir det bättre med en fondvägg? Hur passar tapeten in i ett vardagsrum respektive sovrum? Under fliken Inspiration kan du hitta härlig inspiration av tapeter och färgsättningar online. Vi har även konto på Instagram, Facebook och Pinterest där du gärna får följa oss om du vill inspireras mera. Där heter vi durosweden.

Tapeter online med hög kvalitet och miljötänk

Att vara Sveriges äldsta tapetfabrik sätter vi en stor ära i, precis som att all vår produktion fortfarande sker i vår fabrik i Hagaström, Gävle. Detta gör att vi har kontroll över hela processen och kan säkerställa så väl den kvalitet som är vårt honnörsord som det miljötänk som genomsyrar hela vår process. Detta gör att du kan köpa tapeter online som är lätta att sätta upp, håller färgen i många år och som samtidigt inte innehåller några gifter eller skadliga ämnen. Det är även härifrån vi skickar dina varor om du köper tapeter online. Maila oss din beställning på headoffice@durosweden.se.

Varmt välkommen till Duros värld av tapeter!

Några av de tapeter du hittar online
Kunglig hovleverantör Duro
Skandinavisk tapetdesign i Gävle sedan 1930

Välkommen till Duro, Sveriges äldsta tapetfabrik! Duro grundades 1930 och hade målet att tillverka vackra och tåliga tapeter av högsta kvalitet. Visionen utvecklades och idag genomsyras verksamheten av en miljöhänsyn och en tradition av skandinavisk tapetdesign. I flera år har Duros designarbete genomförts i en nära kontakt med etablerade inredningsdesigners i Sverige. Detta har skapat framgångar både nationellt och internationellt och idag syns Duros tapeter på såväl kungliga väggar, sommartorp kända från tv som i svenskarnas hem.
Välkommen in i vår fantastiska värld av tapeter!

Följ @durosweden på Instagram, Pinterest och på Facebook!

Inspiration inför din tapetsering