Tapetprover

Tapetprover

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Med tapetprover blir det lättare att bestämma sig

Välkommen till Duro! Här hittar du tapeter för alla rum och stilar. Genom att erbjuda ett sortiment med allt från färgstarka tapeter, djärva mönster och en mer diskret design kan alla hitta något som faller i smaken. Vi gör tapeter i skandinavisk design med allt från historiska tapeter till moderna tapeter. Vilken stil har du och ditt hem? För att det ska bli lättare för dig som vill köpa tapeter erbjuder vi dig möjligheten att beställa tapetprover på nätet och vi skickar hem dem till dig. Prova gärna också att tapetsera ett rum för att få en bättre bild av resultatet. Den funktionen hittar du här på vår hemsida.

Våra tapeter är lätta att skära för att underlätta tapetseringen. Vi har även många QuickUp-tapeter i vårt sortiment, där du limmar och sätter upp tapeten direkt på väggen. Vi på Duro tycker att det ska vara enkelt att tapetsera! För att ge våra tapeter en lång livslängd tillverkar vi dem med en färg som har högsta klassen av ljusäkthet, vilket innebär att de håller färgen och får en lång livslängd. Beställ gärna tapetprover hemifrån så att du i lugn och ro kan bestämma dig för vilken tapet som passar dig och ditt hem bäst.

Tapeter och tapetprover med kvalitet

Kvalitet är vårt honnörsord och vi är mycket stolta över att leverera tapeter som håller sig fina under lång tid. Vi har tre generationer i följd blivit utnämnda till Kunglig hovleverantör och vi har nått stora framgångar så väl nationellt som internationellt. Det gör oss glada att se att våra tapeter används i så väl svenska hem som sommartorp och kungliga väggar! Vill du ha tapetprover för att se hur våra tapeter skulle kunna se ut hemma hos dig? Maila oss på order@durosweden.se och ange vilket artikelnummer du är intresserad av så skickar vi proverna direkt hem till dig.

Välkommen in till vår värld av tapeter!

Några av våra tapeter
Kunglig hovleverantör Duro
Skandinavisk tapetdesign i Gävle sedan 1930

Välkommen till Duro, Sveriges äldsta tapetfabrik! Duro grundades 1930 och hade målet att tillverka vackra och tåliga tapeter av högsta kvalitet. Visionen utvecklades och idag genomsyras verksamheten av en miljöhänsyn och en tradition av skandinavisk tapetdesign. I flera år har Duros designarbete genomförts i en nära kontakt med etablerade inredningsdesigners i Sverige. Detta har skapat framgångar både nationellt och internationellt och idag syns Duros tapeter på såväl kungliga väggar, sommartorp kända från tv som i svenskarnas hem.
Välkommen in i vår fantastiska värld av tapeter!

Följ @durosweden på Instagram, Pinterest och på Facebook!

Inspiration inför din tapetsering