Väggtäckare

“Spackel på rulle” – undvik onödigt jobb med spackling

Väggtäckare är ett bra alternativ till bredspackling på ojämna ytor. Duros två produkter har samma täckförmåga men olika användningsområden. Easy Cover är 1 meter bred och lämpar sig för stora ytor. Är det många hörn och trångt om rum passar den mindre och smidigare Easy Cover SELECT bättre. Båda ger ger släta underlag för tapetsering och målning. Snabbt och enkelt!

Easy-Cover-SELECT

Easy Cover Select

Easy Cover SELECT
 är en väggtäckare som ersätter bredspackling på bland annat glasfiberväv och andra ojämna ytor. Limmet rollas på väggen och sedan sätts Easy Cover SELECT upp direkt från rullen. Den är så smidig att man inte behöver skära till färdiga längder! Den släta, ljusa ytan på Easy Cover SELECT ger ett bra underlag för tapetsering eller målning. Vid övermålning kan antalet lager färg minskas. Med en bredd på 60 cm och en längd på 10 m täcker 1 rulle sammanlagt 6 kvm. Non-woven lim rekommenderas.

Uppsättningsanvisning Easy Cover SELECT

easycover

Easy Cover

Easy Cover är en armerad tapet som effektivt täcker ojämna underlag och ger en slät yta för tapetsering och målning på väggar och tak. Den används också på målad glasfiberväv för att få en slät yta att tapetsera eller måla på. Easy Cover är en lätt och smidig produkt där en rulle snabbt täcker hela 10 kvm. En hundraprocentig optisk täckförmåga gör att du inte behöver grundmåla. Easy Cover har dessutom en miljövänlig bestrykning och är ett hälsosammare och renare alternativ till spackling med besvärande slipdamm.

Uppsättningsanvisning Easy Cover