Vinnare korad!

Vi säger ett stort grattis till @vanteman som vinner vår Natur-tävling! Tävlingsbidraget lyder;
Åh vi har just byggt ut huset och där skulle jag gärna tapetsera med er Inez. Där ska mina flickor bo och jag vill att de ska bli allt som designern tänkte när hon skapade tapeten: “en stark, egensinnig tjej med skinn på näsan. Vacker och unik, precis så som jag ville att detta mönster skulle bli” båda mina flickor har fått namn som är inspirerade av fantastiska kvinnliga förebilder och jag ser gärna att den trenden även forsätter ända upp på väggarna i vårt hem.

Ett stort grattis igen! Vi kontaktar dig inom kort gällande ditt pris.


Vinn tapeter ur Natur!

I kollektionen Natur tolkar Duro naturens olika former. Det skandinaviska landskapet är i fokus och landar i sju stycken avskalade och harmoniska tapetmönster. För att fira lanseringen drar vi nu igång med en tävling där du kan vinna tapeter ur kollektionen Natur för ett totalvärde av 4000 kr. Tävlingen pågår 11/9 – 25/9.

Natur-Kollage-Grön

För att delta behöver du bara

1. Följ oss på antingen Instagram eller Facebook & gilla tävlingsinlägget (öppet konto krävs för deltagande)
2. Motivera under bilden vilken tapet ur kollektionen Natur du just vill vinna och tapetsera med. Tagga gärna en vän som vill vara med och tävla.

Efter avslutad tävling kommer vinnaren att presenteras här på vår hemsida under vecka 39. Bästa motivering vinner! Totalt vinner en person sin favorittapet ur kollektionen Natur från Duro för ett totalvärde upp till 4000 kr.

Naturen blir allt viktigare i en hektisk vardag och den ger oss chansen att koppla av, på samma sätt som ett hem ska göra. Närhet till naturen är inspirationskällan till kollektionen, för att ge alla chansen att ta med det hem. Mönstertolkningarna är varierande och innehåller allt från blomstrande naturalism till grafisk enkelhet. Vill du se mer av kollektionen Natur se här.

Lycka till!

 


Ansvarig för tävlingen är Duro Sweden AB

Tävlingen pågår mellan 11/9 – 25/9 2017. Vinnaren ska ha utfört de moment som tävlingen kräver.

Priset består av tapetrullar ur kollektionen Natur tapeter från Duro, till ett maxvärde av 4000 kr. Priset kan ej omvandlas till kontanter eller dylikt.

Vinnaren utses av en grupp anställda hos Duro Sweden AB. Duro Sweden AB ansvarar ej för urvalet av tapet, montering mm.

Anställda hos Duro Sweden AB kan ej delta i denna tävling, utan diskvalificeras automatiskt.

De uppgifter du lämnar in i samband med bidrag som användarnamn, förnamn, efternamn och tävlingsbidraget kommer att publiceras på Duros hemsida senast under vecka 39.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att du kan komma att bli kontaktad på användarnamnet som lämnade in bidraget (i form av exempelvis meddelande, inlägg mm).

Genom att godkänna tävlingsvillkoren samtycker du till personuppgiftsbehandling. Observera att tävlingsdeltagare under 18 år kräver vårdnadshavarens samtycke.

Duro Sweden AB tar inte på sig ansvaret för konsekvenserna av att tävlingsbidrag ej har kommit fram, sänts fel eller inte följt tävlingsreglerna.

Duro Sweden AB tar inte på sig ansvar vid eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultat av tävling.