Vita tapeter

Vita tapeter

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Du kan lätt göra rent dina vita tapeter från Duro

Vita tapeter är en modern klassiker som alltid håller. En vit vägg ger en lugn grund i ett rum och möjligheterna till att skapa just din stil är oändliga med en neutral bas. I vårt sortiment hittar du allt ifrån våra enfärgade vita tapeter, så som Qvintus, till härligt mönstrade tapeter på en vit bakgrund. Ibland kanske man bara vill ha ett mycket diskret mönster som bryter i det vita eller en livligare fondvägg som komplement. Missa inte våra härligt glimmrande vita taper som innehåller silver, vilket ger en livfull och elegant effekt till dina väggar. Det enklaste sättet att hitta vårt utbud av vita tapeter är att gå in under ”våra tapeter” och sedan välja kulören vit eller silver.

Duro är ett företag som har tillverkat tapeter ända sedan 1930. Vi är stolta över vår tradition och vår yrkeskännedom. Vi är även mycket stolta över att all produktion fortfarande sker i vår egen fabrik i Gävle; allt från färg och ytlack till färdig tapet produceras här. Vårt honnörsord är kvalitet vilket märks i våra tapeter. De håller sig fina år efter år och är även tillverkade för att tåla tvätt med såpa och vatten, vilket är praktiskt om du behöver rengöra dina vita tapeter. Särskilt uppskattat i hem där det finns små fingrar som lätt gör avtryck!

Vita tapeter utan gifter

Våra vita tapeter – och alla andra tapeter i vårt sortiment – är tillverkade på ett sätt som tar hänsyn till vår miljö. För dig som kund innebär det att du får både en tapet som är snäll mot miljön och mot dig, då den inte innehåller skadliga ämnen och gifter.

Välkommen att inspireras av våra vita tapeter!

Några av våra tapeter
Kunglig hovleverantör Duro
Skandinavisk tapetdesign i Gävle sedan 1930

Välkommen till Duro, Sveriges äldsta tapetfabrik! Duro grundades 1930 och hade målet att tillverka vackra och tåliga tapeter av högsta kvalitet. Visionen utvecklades och idag genomsyras verksamheten av en miljöhänsyn och en tradition av skandinavisk tapetdesign. I flera år har Duros designarbete genomförts i en nära kontakt med etablerade inredningsdesigners i Sverige. Detta har skapat framgångar både nationellt och internationellt och idag syns Duros tapeter på såväl kungliga väggar, sommartorp kända från tv som i svenskarnas hem.
Välkommen in i vår fantastiska värld av tapeter!

Följ @durosweden på Instagram, Pinterest och på Facebook!

Inspiration inför din tapetsering