Barntapeter

Barntapeter

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Miljövänliga barntapeter som håller färgen

Det är stort, att få välja sina egna barntapeter. Vi har många kunder som berättar om sina barndomsminnen där de berättar om hur de fascinerades över gula elefanter, röda hjärtan och den himmelsblå tapeten med änglar som en gång fanns i vårt sortiment. Idag finns Duros tapeter lättillgängliga för alla. Du och ditt barn kan i lugn och ro botanisera bland vårt utbud, prova att tapetsera ett rum och tillsammans komma fram till vilken tapet som passar bäst hos just er. Vi kanske inte har barntapeter med gula elefanter längre, men vi har ett stort sortiment av härliga tapeter i båda glada och sobra färger för att passa in i barnets rum under många år.

Vi har ett stort sortiment av tapeter för dig som söker barntapeter av hög kvalitet. Här finns randiga tapeter, enfärgade tapeter och tapeter med en mängd olika mönster och färger. Alla våra tapeter tillverkas för att hålla länge, vilket innebär att den färg vi använder inte bleknar i solen utan fortsätter hålla sig fin år efter år. Självklart är våra tapeter miljövänliga, något som många värderar lite extra högt när det kommer till tapeter.

Ett lekfullt utbud av barntapeter

Alla hem återspeglar individerna som bor där, så även den del av hemmet som tillhör barnet. Låt ditt barns personlighet speglas i rummet för att göra det till en naturlig del av barnet och hemmet. Vill ni ha mycket färg, form och kreativitet? Ett mer sobert och stilrent rum i mjuka, dämpade pasteller? Eller kanske ett klassiskt rum i ett klassiskt hem. Ibland kan det vara svårt att föreställa sig det färdiga resultatet och det är då det kan vara bra att prova tapetsera ett rum på vår hemsida. Kanske den mönstrade tapeten lyfts bättre om den kombineras med en enfärgad? Eller kanske en helt enfärgad tapet är att föredra om den ska kombineras med mycket annan inredning? Du kan även hitta ett bildgalleri med olika miljöer, inredningar och färgkombinationer på vår hemsida. Det är bara ditt och barnets fantasi som sätter gränser!

Välkommen in på upptäcktsfärd efter barntapeter!

Kommentarer är stängda

En ny produkt lades till i varukorgen