Blommiga tapeter

Blommiga tapeter

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Inspiration till blommiga tapeter

Hur de perfekta blommiga tapeterna ska se ut skiljer sig brett mellan olika smaker. Vi på Duro tar därför fram flera olika kollektioner innehållandes bland annat blommiga tapeter, som ger dig möjlighet att hitta just din stil och din preferens. Vill du ha diskret, färgstarkt eller storblommigt? Klematis, Pioner eller Vallmo? Kanske ett modernt uttryck eller passar historiskt blommiga tapeter bättre? Det enklaste sättet att hitta just din favorit är att använda filtreringen under ”Våra tapeter” på hemsidan och sedan botanisera bland vårt utbud av blommor och blad. Du hittar även en funktion där du kan prova att tapetsera ett rum för att se hur mönstret ter sig på en hel vägg.

Vill du ha inspiration till hur du inreder kring dina blommiga tapeter? Det och mycket annat kan du hitta både på vår hemsida och i våra sociala kanaler så som Instagram, Facebook och Pinterest. Idag är det även vanligt att använda tapeter till möbler, t.ex. på en bordsskiva, byrålådor och stolsryggar för att skapa en unik och personlig möbel. Vi har många blommiga tapeter som passar alldeles utmärkt till just detta!

Blommiga tapeter som håller färgen

Vi är mycket stolta över hur vi producerar våra tapeter. Visste du att vi tillverkar alla färger i vår egen fabrik i Gävle? De blandas till och med för hand, och självklart med hänsyn till miljön. Detta gör vi dels för att ta tillvara på tradition och de kunskaper vi besitter, men även för att vi är väldigt måna om kvaliteten på våra produkter. Vi vill att du ska få njuta av dina blommiga tapeter i många år framöver! Som ett led i detta har vår färg den högsta klassen av ljusäkthet vilket innebär att dina nya tapeter kommer hålla den vackra kulören år efter år. Vi kan med glädje säga att vi gör skandinavisk design på plats i Sverige.

Välkommen in och upptäck dina nya blommiga tapeter!

En ny produkt lades till i varukorgen