Tapeter från 69 kr

I vår outletbutik i Hagaström utanför Gävle finns det alltid en stor mängd av tapeter i andrasortering och utgående från 69 kr. Här har du verkligen chansen att fynda tapeter! Vi fyller på detta sortiment kontinuerligt och när det gäller dessa rullar så finns de endast i ett begränsat antal. Först till kvarn! Självklart får du också med dig rullarna hem direkt.

banner-miljo-22 banner-miljo-2

Vad innebär andrasortering?
Duros tapeter tillverkas i fabriken som ligger vägg i vägg med butiken, och ibland kan det inträffa något som gör att det exempelvis blir små fläckar eller fel på trycket. Även om det oftast är väldigt små fel är det tillräckligt för att tapeten inte går igenom våra stränga kvalitetskrav för att kunna klassas som prima. Fabriksbutiken får då möjligheten att erbjuda dem till er till ett betydligt lägre pris. Varje tapet i vår andrasortering har en provrulle där du som kund själv kan rulla ut för att se felet är innan du köper tapeten.

Utgående tapeter
Duros duktiga designers arbetar ständigt med att hålla koll på trender och utveckla nya mönster och kollektioner. Det innebär också att äldre tapeter utgår för att ge plats till de nya. Dessa utgående tapeter är ofta fortfarande väldigt uppskattade och finns att fynda hos oss i fabriksbutiken från 69 kr/rulle.

Veckans vara
Kom in och fynda veckans vara. Här lyfter vi en specifik artikel (utgående eller andrasortering) för den veckan och ger den ett ännu bättre pris än vad den hade innan. Först till kvarn!

En ny produkt lades till i varukorgen