Grå tapet

Grå tapet

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


En hållbar grå tapet

Att ha en grå tapet på väggen har blivit väldigt populärt och syns i allt fler hem och på inredningsbloggar. Grå är en mild och sober färg, samtidigt som den kan uppfattas som stark och kaxig. Vi förstår mycket väl att den har blivit så populär! I Duros sortiment hittar du enfärgade tapeter i flera gråa nyanser tillsammans med ett stort utbud av mönstrade gråa tapeter. När du är inne under ”våra tapeter” kan du filtrera utbudet på den färg och eventuellt mönster du önskar, för att lätt hitta de tapeter som passar det du är ute efter.

Alla våra tapeter är tillverkade i vår egen fabrik i Gävle. Sedan decennier har vi tillverkat tapeter som inte skadar vår miljö. Det innebär att du kan få en grå tapet som är helt fri från gifter, lösningsmedel och PVC. Vi tillverkar även vår egen färg och lack till tapeterna. Alla är vattenburna och våra färger har den högsta nivån av ljustålighet gör att du får en hållbar grå tapet som sitter snyggt på dina väggar i många år om du önskar.

Grå tapet i allt fler hem

Duros tapeter pryder väldigt många svenska – och internationella – hem idag. Allt ifrån sommartorp som har setts på TV till kungliga väggar och såklart en stor mängd privata hem. Just gråa tapeter har blivit väldigt populära och det är en färg som passar in i så gott som alla hem och rum. Allting passar till grått, vilket gör att ett rum med grå tapet lätt kan få en ny känsla genom att byta ut t.ex. textilier och annan inredning efter säsong, tycke och smak.

Vilken grå tapet är du?

Kommentarer är stängda

En ny produkt lades till i varukorgen