Inspiration sovrum

Inspiration sovrum

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Inspiration till ditt sovrum

Är inspiration till sovrum en fråga om kvalitet?

Ska du tapetsera om och söker inspiration till ditt sovrum? Då är du varmt välkommen till Duro och vårt breda utbud av tapeter. Vi är stolta över att variera tradition med ett modernt nytänk i vårt utbud för att det ska finnas tapeter för alla rum och stilar. Letar du kanske efter ett visst mönster, en vackert enfärgad tapet eller något riktigt färgstarkt? Allt det och mer därtill kan du hitta hos Duro.

Under fliken ”Inspiration” hittar du vårt bildgalleri där du kan hitta inspiration till sovrum och andra miljöer. Om du vill ha ännu mer inspiration hittar du oss på Instagram, Facebook och Pinterest under namnet Durosweden där du kan hitta inspiration i olika stilar och färgsättningar utifrån specifika tapeter. Vare sig det är ett sovrum, vardagsrum eller kök du vill tapetsera kan du hitta något som faller dig i smaken.

Duro har tillverkat tapeter sedan 1930 och tillverkningen sker fortfarande i den gamla tobaksfabriken i Hagaström, Gävle. Här tillverkar vi så väl de färger och ytlack som vi använder till tapeterna men också själva designen till tapeterna. Detta gör att vi kan säkra kvaliteten på våra tapeter och säkerställa att de är slitstarka, färgbeständiga och precis så bra som vi vill att de ska vara. Självklart tillverkar vi alltid våra tapeter med hänsyn till miljön. Bland vårt sortiment kan du hitta inspiration till ett sovrum i stilar så som lantligt, retro, blommigt, historiska- och moderna tapeter mm.

Hitta inspiration till sovrum utifrån färg och stil

På vår hemsida hittar du även funktionen att tapetsera ett rum direkt på datorn, för att du lättare ska kunna se din favorittapet och hur den ter sig i ditt sovrum. Om det kanske räcker med en vägg eller om du vill tapetsera hela rummet. Du kanske söker tapeter till hela bostaden som harmoniserar med varandra i färg och stil? Sök bland våra tapeter på hemsidan, filtrera efter färg eller mönster och hitta fram till ditt nya sovrum. Vi har så väl traditionella papperstapeter som moderna Quick Up-tapeter.

Välkommen in i vår fantastiska värld av tapeter och inspiration!

Nyckelord:
Inspiration sovrum

En ny produkt lades till i varukorgen