Karriär hos Duro

Duro är för många ett begrepp. Sedan 1930 har vi på Duro arbetat med målsättningen att tillverka tapeter i skandinavisk design av högsta kvalitet och design. Vår affärsidé bygger på en omtanke om våra kunder, vår miljö, skandinavisk design och våra anställda. Utifrån dessa värden har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Detta har resulterat i framgångar både nationellt och internationellt, och i en stabil ekonomi. Duro har fabrik och huvudkontor i Gävle.

Vi är alltid intresserade av nya förmågor,
välkommen med din spontanansökan till headoffice@durosweden.se
och berätta vad du kan bidra med!

 

Just nu söker vi:

Digitalt marknadsföringsansvarig

I en ambition att vidareutveckla vår digitala marknadsföring och kommunikation söker vi en marknadsansvarig till vår design- och marknadsgrupp. Det görs i en planerad satsning att förbättra säljflödet och försäljningen.

Om företaget

Företaget Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar, en stabil ekonomi och ett etablerat varumärke. Duro har cirka 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle Lämplig bostadsort är Gävle med omnejd.

Arbetsuppgifter

Rollen som ansvarig för digital marknadsföring innebär planering, framtagning och publicering av bild, text och annat digitalt material. Materialet distribueras via hemsida, sociala medier och på annat sätt till återförsäljare, webbsiter eller följare.

I en avsikt att utveckla vår marknadsföring sker delar av arbetet i kontakt med centrala företrädare för våra återförsäljargrupper. Våra återförsäljargrupper utgörs bland annat av färgfackhandlare, varuhus och webshopar.

Viss framtagning av material för tryckning med mera ingår också i arbetsuppgifterna.
Med detta är ditt ansvarsområde kreativt och brett. Som ansvarig för digital marknadsföring har du en viktig roll för säljstöd, försäljning och en fortsatt positionering av Duros varumärke.

Kvalifikationer

Din utbildning utgörs av en digital marknadsförings- och kommunikationsutbildning på Högskolenivå. Du besitter vidare erfarenhet från reklambyrå eller annan verksamhet avseende digital kommunikation och marknadsföring.  Du behärskar både svenska och engelska obehindrat och har mycket lätt för att uttrycka dig både skriftligen och muntligen. Du har också kunskaper i Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign) samt kunskap och erfarenhet av lyckade SEO projekt. Viss kunskap om digitalt utvecklingsarbete utgör också en merit.

Personliga egenskaper

Vi tror rollen passar dig som är utåtriktad, kreativ och lösningsorienterad. Du har arbetat med digital marknadsföring, gärna inom B2B med fokus på marketing och ser ordning och reda som självklarheter för att kunna leverera i jobbet. Du har en förståelse för vikten av uppföljning och analys, och jobbar med statistik och fakta som utgångspunkt i ditt arbete.

Andra kallar dig nog för driven, ihärdig och att du ser till att genomföra det du åtagit dig. Vi tror att du är uppdaterad på de senaste digitala trenderna och har ett stort intresse och mycket god förståelse för användarnas beteende på nätet. Du vågar utmana för att uppnå något unikt och speciellt.

 

Sist men inte minst…

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med ett etablerat varumärke och en personlig utveckling och feedback.

Intresserad?

Då berättar vi gärna mer om tjänsten, du välkommen att kontakta
Anna Dahlqvist telefonnummer: 026-65 65 03, eller
Björn Andersson telefonnummer: 026-65 65 02
Din ansökan med meritförteckning skickar du så snart som möjligt till headoffice@durosweden.se eller till

Duro Sweden AB
Box 907
801 32 Gävle

Urval och intervjuer görs fortlöpande.

 

 

Digitalt utvecklingsansvarig E-handel/kommunikation.

I en ambition att vidareutveckla vår digitala kommunikation och marknadsföring söker vi en digitalt utvecklingsansvarig till vår kommunikations- och marknadsgrupp. Det görs i en planerad satsning att förbättra säljflödet och försäljningen.

Om företaget

Företaget Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, Svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar, en stabil ekonomi och ett etablerat varumärke. Duro har cirka 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle

Lämplig bostadsort är Gävle med omnejd.

Arbetsuppgifter

I rollen som digital utvecklingsansvarig ansvarar du för internetteknologin vid marknadskommunikation och e-handel.

Dina arbetsuppgifter omfattar eget utvecklingsarbete och internt/externt projektarbete. Som digital utvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklingsprocessen. Det innebär ett upprättande av behovsspecifikation, utvecklingsarbete, texter och systemunderhåll. I din roll ingår du i företagets marknads- och utvecklingsgrupp.

Utbildning och erfarenhetsbakgrund

Arbetsuppgifterna kräver en relevant högskoleutbildning eller yrkeserfarenhet inom utveckling. Du har vidare kunskaper inom PHP samt WordPress och andra lämpliga verktyg. Kunskap om C#.net är meriterande. Det är också en fördel om du behärskar externa betalningssystem vid näthandel. Kunskap om serveradministration och kalibrering är önskvärt. Det är också en fördel om du har medieutbildning eller arbetserfarenhet från mediemiljö.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift förutsätts.

Personliga egenskaper

Naturligtvis har du ett genuint och brinnande tekniskt intresse av IT-kommunikation.
Du stimuleras vidare av att ingå i en grupp som arbetar med digital marknadsföring.

Sist men inte minst…

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med ett etablerat varumärke och en personlig utveckling och feedback.

Intresserad?

Då berättar vi gärna mer om tjänsten, du välkommen att kontakta
Marcus Aulenius telefonnummer: 026-65 65 13
Björn Andersson telefonnummer: 026-65 65 02
Din ansökan med meritförteckning skickar du så snart som möjligt till headoffice@durosweden.se Urval och intervjuer görs fortlöpande.

 

 

duro_D

En ny produkt lades till i varukorgen