Tapettryckare: maskinoperatör

Om dig

Den person vi söker bör vara praktiskt och tekniskt lagd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industriell tillverkning eller något annat praktiskt yrke där du är van att hantera maskiner och olika typer av material. Du har ett öga för detaljer, mycket god känsla för kvalitet och strävar alltid efter att lämna ifrån dig ett utomordentligt resultat. Du förstår samtidigt vikten av att vara effektiv. Tycker du om konventionella maskiner, och kanske dessutom är intresserad av färg och form, tror vi att du kommer trivas mycket bra hos oss. Truckkort och körkort är meriterande, men inget krav.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad person som vill bli en viktig spelare i vårt team inom tillverkning av svenska kvalitetstapeter. Som tapettryckare kommer du att ansvara för en av våra tryckmaskiner där tapeter med traditionellt tapettryck tillverkas. Arbetet innebär ett ansvar för hela tryckmaskinens tillverkningsprocess, vilket förutom löpande produktion omfattar omställning mellan olika tapetmönster samt inställning av tryckbild och dess färgåtergivning mot fysiska och digitala original. Vidare ingår det även daglig skötsel och visst underhåll av maskinen. Rollen kan även komma att innefatta andra nära relaterade uppgifter så som färgblandning eller andra tillverkningsprocesser. Rätt person kommer att få en gedigen intern utbildning inom vårt specifika område. Många inom Duros produktionsenhet har en lång och god erfarenhet inom företaget. Produktionsgruppen är idag en grupp med hög arbetsmoral med en vilja att utveckla en kvalitetsprodukt vidare. Gemenskapen är bra och arbetsinsatsen värderas högt.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Örjan Larsson, produktionschef tel 026-65 65 09 orjan.larsson@durosweden.se eller Marcus Aulenius, teknisk chef, tel 026-65 65 13 marcus.aulenius@durosweden.se.

Vi ser fram emot din ansökan med bifogad meritförteckning. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-01-31. Vi tar emot ansökan via epost: headoffice@durosweden.se. Märk din ansökan ”Maskinoperatör” i ämnesfältet.

Sök jobbet senast den 31 januari 2019

En ny produkt lades till i varukorgen