Limited Edition 2021

Vår design har ofta rötterna i det svenska kulturarvet och det syns tydligt i denna tillfälliga kollektion som kommer att finnas till försäljning från och med 15 november här hos oss på durosweden.se, samt hos våra återförsäljare.

Den här gången har vi har lyssnat på er som efterfrågat Hudiksvalls teater och Lillstjärna i gammalrosa och duvblå, men vem vet vad som trycks i tapetfabriken i Gävle nästa gång.

Favoriter på tillfälligt besök

Våra Limited Edition-kollektioner är bara här på tillfälligt besök, så det gäller att passa på. Ett tips från vår chefsdesigner Maria är att om du redan tapetserat ett rum med tapeter ur vår kollektion ”Enfärgad & Randig", så matchar många av ränderna och de enfärgade tapeterna med dessa fyra nya favoriter.

1
2

Hudiksvalls teater - alltid i topp

Förlagan till denna tapet påträffades 1972 i samband med en renovering av teatern i Hudiksvall.

Det strama, stiliserade mönstret inspirerat av renässansen, är karaktäristiskt för 1800-talets senare hälft. Tapeten har sedan lanseringen på 70-talet varit en utav våra mest populära.

 

Färgställningar Limited Edition:

  • Gammalrosa – art. nr. 677-04
  • Duvblå – art. nr. 677-05
3
4

Lillstjärna – en nutida klassiker

Lillstjärna är en högt älskad grafisk ruta som aldrig går ur modet. Liten, hemtrevlig och vänlig, pryder vår minsta stjärna sin vägg, oavsett hem.

Färgställningar Limited Edition:

  • Gammalrosa – art. nr. 680-06
  • Duvblå – art. nr. 680-07

6
5
Copyright © 2013-present Duro Sweden AB, Inc. All rights reserved.