Non woven tapet – Lätt att tapetsera

Non woven tapet – Lätt att tapetsera

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Ett stort utbud av non woven tapeter

Vill du ha en lätt och snabb tapet som du sätter upp direkt på väggen? Vår non woven tapet har namnet QuickUp eftersom den är just lätt och snabb att använda. Den är lite tjockare och formstabilare än en vanlig papperstapet och har blivit ett mycket populärt inslag i de svenska hemmen. När du tapetserar med en non woven tapet limmar du direkt på väggen och sätter därefter upp tapeten. Vår tapet är gjort med hög kvalitet för att det ska vara lätt och roligt att tapetsera. Duro betyder stark och varaktig på latin, vilket är precis vad vår non woven tapet – och alla andra tapeter – är.

Vi har ett stort utbud av härliga färger och mönster bland våra non woven tapeter. Oavsett om du har en mer sober stil eller om du längtar efter ett färgsprakande rum som ger uttryck åt en kreativ personlighet så kan du hitta en QuickUp-tapet som passar dig och ditt hem. Om du går in under ”Våra tapeter” räcker det med att hålla markören över en viss tapet för att se om den är en QuickUp-tapet. Alla våra moderna tapeter i kollektionerna tillverkas som non woven tapet medan våra klassiska tapeter med historiska mönster tillverkas som en traditionell papperstapet.

En miljövänlig non woven tapet

För att kunna säga att vi är starka och varaktiga måste vi även jobba hållbart i alla led. Vi tillverkar alla våra tapeter med hänsyn till miljön för att du ska få en lättanvänd non woven tapet som dessutom är tillverkad med omtanke för dig. Alla färger och lacker i vår produktion är vattenburna och helt fria från lösningsmedel och PVC. Förutom att det är bra för dig som kund och ditt hem ger det också oss på Duro en bra arbetsmiljö att vistas i. Miljön mår bra och vi mår bra!

Upptäck hur lätt och roligt det är att tapetsera med non woven tapet du också!

En ny produkt lades till i varukorgen