Randiga tapeter

Randiga tapeter

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Randiga tapeter på längden eller tvären?


Klassisk, modern, glad eller busig. Vilken rand är du?

Randiga tapeter går alltid hem. Det är en klassisk stil som kan ses i olika varianter genom åren och som ständigt känns aktuell. I vårt sortiment kan du hitta breda ränder, smala ränder, strimmor och vinklade ränder. Våra randiga tapeter finns i allt från sobra färger till de mer djärva kontrasterna. Vi på Duro har tillverkat tapeter sedan 1930 och har samlat en stor mängd inspiration till design och mönster genom åren. Vi har alltid samarbetat med välkända designers för att hitta design som tilltalar, inspirerar och känns modern. Idag har vi ett eget team med designers men fortsätter självklart samarbeta med externa designers för att få en bredd i vårt sortiment.

Randiga tapeter passar in i de allra flesta hem, så väl från byggnadsvårdsrenoverade sekelskiftesvillor till funkislyan och storstadslägenheten. Väljer du en randig tapet med djärva kontraster så som svart och vitt eller en mer diskret design i ljust grått eller beige? Att göra minimalistiska mönster utan att de blir tråkiga är en konst. Bland våra randiga tapeter hittar du vilsamma tapeter som ger rytm och liv åt väggarna på olika sätt beroende på vilken färg du väljer. Du hittar en stor mängd inspiration till så väl randiga tapeter som vårt övriga sortiment på vår hemsida och i våra sociala kanaler så som Instagram, Facebook och Pinterest. Och varför inte också testa vår funktion “tapetsera ett rum” på vår hemsida för att se hur resultatet kan bli?

Vi tillverkar randiga tapeter med miljön i fokus

Vi är stolta över att tillverka våra tapeter i vår egen fabrik med miljön i fokus. Det gör att du som konsument får en miljövänlig tapet utan gifter som dessutom håller sig snygg i färgen i många år. Vårt ytlack gör att tapeterna kan rengöras med såpa och vatten vid behov vilket bidrar till en ännu längre hållbarhet.

Välkommen in i vår fantastiska värld av randiga tapeter!

En ny produkt lades till i varukorgen