Renoveringstapet

Renoveringstapet

Duros produkter finns i över 700 välsorterade butiker i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare


Två varianter av renoveringstapet

Renoveringstapet, väggtäckare, ”spackel på rulle” – kärt barn har onekligen många namn! Vår renoveringstapet är ett mycket bra alternativ till bredspackling på ojämna ytor, särskilt när det är stora ytor som behöver renoveras. De är perfekta för dig som vill undvika onödigt jobb och besvärande slipdamm, samtidigt som du får ett mycket fint underlag för tapetsering. Renoveringstapeten ger även en mycket bra grund för dig som vill tapetsera rummet i ett härligt mönster eller en vacker färg men den gör även så att mindre färg går åt om du vill måla rummet. Renoveingstapeten är perfekt att använda på t.ex. målad glasfiberväv och andra ojämna ytor!

Duro har två varianter av renoveringstapet. Easy Cover Select passar perfekt för dig som vill ha en enkel grund att måla eller tapetsera på. Den är mycket enkelt att använda, limmet rollas på väggen och renoveringstapeten sätts upp direkt på väggen. Du behöver med andra ord inte ens skära färdiga längder om du inte vill (kan göras på båda sätten)!

Vår andra renoveringstapet heter Easy Cover, en armerad tapet som täcker ojämna underlag mycket effektivt. En rulle täcker 10 kvm och har en hundraprocentig optisk förmåga vilket innebär att du inte behöver grundmåla. Den lämpar sig utmärkt för stora ytor, medan Easy Cover Select passar bättre om rummet är litet och har många hörn. Båda alternativen ger ett slätt underlag för tapetsering eller målning.

Renoveringstapet – ett miljövänligt och hälsosamt alternativ

All produktion av tapeter sker i vår egen fabrik som ligger i en tegelbyggnad i Hagaström, Gävle. Här har vi tillverkat våra tapeter sedan starten 1930. Vår tillverkning sker alltid med hänsyn till miljön och våra kunder. Easy Cover har en miljövänlig bestrykning vilket innebär att den är skonsam för dig att arbeta med. Självklart håller vår renoveringstapet samma höga kvalitet som våra övriga tapeter. Vi vill att fler ska upptäcka hur enkelt och roligt det är att tapetsera.

Välkommen att upptäcka nöjet med renoveringstapet du också!

Mer om renoveringstapeten Easy Cover

Easy Cover SELECT miljöbild 1 rulle_2 Easy Cover SELECT miljöbild fyra rullar EC_bakifrån2 ecs 1 easycoverselect2

 

Uppsättningsanvisningar

En ny produkt lades till i varukorgen