Vi söker en underhållstekniker till vår fabrik i Gävle

Duro är ett begrepp. Våra tapeter har gjort hem vackrare i snart 100 år. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter.

På Duro är vi ca 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle. Sedan maj 2021 ingår Duro i Gästrike Fastigheter AB koncern. Koncernen omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 300 anställda.

Som underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta med förebyggande, avhjälpande samt återställande underhåll av maskinparken och vår fastighet som involverar en hel del el-teknik med givare och sensorer. Du kommer arbeta med Duros tapettrycksmaskiner, ventilationssystem, färgtillverkningsutrustning, förpackningslinjer med mera som både är av äldre typ samt nya mer automatiserade maskiner.

Du ingår i produktionsgruppen som består av personal från underhåll, teknik och produktion.

Vem är du?

Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter, där en arbetsdag kan bestå av allt från akuta reparationer och felsökning på maskinparken, till långsiktigt fastighetsunderhåll, eller rent av bygga om befintliga maskiner för att göra dessa mer effektiva– då är detta ett jobb för dig!

En del administrativt arbete ingår också då delar av underhålls- och maskinsystem är datoriserade, därför förutsätter vi att du har god datavana.

Som person är du troligtvis en självgående och tekniskt intresserad person som är noggrann i ditt arbete. Du har lätt för att förstå processer, ser detaljer och hur det påverkar slutresultatet. Du arbetar metodiskt och trivs med att planera och strukturera ditt och gruppens arbete och håller hög servicegrad och säkerhetstänk i det du gör.

Vi värderar personer som får saker gjorda genom att ta egna initiativ och driver projekt och arbete framåt. Du har en teknisk förståelse, och precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser samarbete med kollegor som en naturlig del i arbetet. Vi ser gärna att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av underhållsarbete inom en teknisk industri
  • har erfarenhet av industri-el och felsökning i maskinpark, gärna med inslag av styr- och reglerteknik
  • har kunskaper och erfarenhet av mekaniskt, pneumatiskt svets- och svarvarbete
  • talar och skriver svenska obehindrat och klarar kommunikation med leverantörer på engelska

Arbetstid/Varaktighet

Omfattning: Heltid, dagtid

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Placering: Tapetfabriken, Gävle

Vi tillämpar provanställning. Tjänsten tillträdes snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Maila ditt personliga brev och CV till headoffice@durosweden.se.

Märk din ansökan med ”Underhållstekniker”.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Sista ansökningsdag: 2022-03-07

Frågor: Marcus Aulenius, teknisk chef, 026 - 65 65 13.


KARRI_Rjpg

Inte underhållstekniker?

Vi är alltid intresserade av nya förmågor. Välkommen med din spontanansökan till headoffice@durosweden.se och berätta vad du kan bidra med!


Copyright © 2013-present Duro Sweden AB, Inc. All rights reserved.