Vi söker en redovisningsekonom till huvudkontoret i Gävle.

Är det du?

Vi letar efter en ansvarstagande, noggrann och utåtriktad person som kommer att vara en viktig del av ekonomifunktionen. Du tycker om att jobba självständigt, såväl som i grupp och är van att ha många bollar i luften. Hos oss på Duro finns många möjligheter till utveckling inom olika områden. 

Duro är för många ett begrepp. Våra tapeter har gjort hem vackrare i snart 100 år.  Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Det har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi.

Duro har ca 35 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle. Sedan maj 2021 ingår Duro i Gästrike Fastigheter ABs koncern. Koncernen omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 300 anställda.

Arbetsuppgifter:

I din roll som redovisningsekonom kommer du bland annat att:

  • arbeta med kund- och leverantörsreskontra,
  • löpande bokföring,
  • löne- och personaladministration,
  • avstämningar,
  • momsredovisning och
  • skattedeklarationer.

Du rapporterar till ekonomichef.

Vem är du?

Du har troligen ekonomisk utbildning från högskola eller universitet samt minst två års erfarenhet av likande arbetsuppgifter.

Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och skaffar dig en helhetssyn. Vidare arbetar du strukturerat, noggrant och har stort intresse för siffror. Du pratar och skriver engelska obehindrat. Du har lätt att lära dig nya administrations- och ekonomisystem och har goda datakunskaper, framförallt inom Officepaketet och mycket goda kunskaper i Excel.

Intresserad? Tveka inte då att anmäla ditt intresse för ett stimulerade arbete i ett intressant branschområde.

Arbetstid/Varaktighet

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Placering på vårt huvudkontor i Gävle. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten tillträdes snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Maila ditt personliga brev och CV till headoffice@durosweden.se.

Märk din ansökan med ”Redovisningsekonom”.  Urval sker löpande under ansökningstiden.

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Kontaktperson

Elin Lovén, Ekonomichef, 026-65 65 16

KARRI_Rjpg

Inte redovisningsekonom?

Vi är alltid intresserade av nya förmågor. Välkommen med din spontanansökan till headoffice@durosweden.se och berätta vad du kan bidra med!


Copyright © 2013-present Duro Sweden AB, Inc. All rights reserved.