Upptäck

 1. Gamla fragment blir till nya tapeter

  Gamla fragment blir till nya tapeter

  Minns ni tapetuppropet som vi startade i december? Vi efterlyste gamla fragment i sociala medier med förhoppningen att hitta ett par nygamla guldkkorn att göra tapeter av. Vi har fått in nära tusen bidrag och nu jobbar vi för fullt med att sortera och arkivera.

 2. Nu lanserar vi Limited Edition 2022

  Nu lanserar vi Limited Edition 2022

  Vi kunde inte hålla oss längre – Nu släpper vi årets Limited Edition. Kollektionen finns hos utvalda återförsäljare och här på vår hemsida. Den består av två mönster, en gammal favorit i nya toner och en helt ny yta att matcha med.

 3. Välkommen hem till Hälsingland Kristina

  Välkommen hem till Hälsingland Kristina

  I Hälsingland med Galvån som tomtgräns, bor Pernilla som gärna odlar och rör sig ute i skog och mark. Det var kanske därför inte helt otippat att hon föll för ett botaniskt mönster när hallen skulle tapetseras om. 

 4. Under björkens susande blad sover man gott

  Under björkens susande blad sover man gott

  Färg och form har alltid varit en stor del i Josefines liv och genom sitt konto på Instagram får hon utlopp för mycket kreativitet. Genom @josefinegunhamre inspirerar hon även många andra till vackrare hem. 

 5. Live på Instagram varje tisdag klockan 12:30

  Live på Instagram varje tisdag klockan 12:30

  I designateljen hos oss jobbar Maria Bryngemark och Anna Jonsson. De är två designers som brinner för att få väggar att bli vackrare samtidigt som de värnar om det svenska kulturarvet som sitter på väggarna. Då är Duro den perfekta arbetsplatsen. 

 6. Ibland tar det elva år att hitta rätt

  Ibland tar det elva år att hitta rätt

  Det tog elva år av velande för Camilla Larsson (@inasfina på instagram) att hitta rätt tapet till sitt kök, trots att hon dagligen arbetar med färg och form. Camilla är inredare, stylist och driver inredningsbutiken Inasfina Rum i Nyköping.

Sida