Välkomna våren med Akvarell och Småmönstrat

Välkomna våren med våra två nya kollektioner: Akvarell och Småmönstrat, framtagna i nära samarbete med Natural Colour System (NCS). Akvarell består av 60 noggrant utvalda kulörer, vars inspiration sträcker sig från djupa granskogar till efterlängtat sommarregn och färgsprakande höstaster. I Småmönstrat finner du små, subtila mönster som ränder, rutor, blommor och andra mönster i olika färgställningar. 


Akvarell – en palett av 60 noggrant utvalda kulörer 

Akvarell representerar resultatet av en helt ny arbetsprocess för oss. Våra designers, Anna Jonsson och Maria Bryngemark, har skapat en enfärgad kollektion genom att utgå från vackra NCS-kulörer som påminner om naturens lugnande element och rika färgskiftningar. Dessa kulörer för tankarna till djupa granskogar, efterlängtat sommarregn, krispiga vinterdagar och färgsprakande höstaster. Tillsammans med labb, vår färgmästare och i ett nära samarbete med NCS har vårt arbete pågått i symbios för att skapa en palett av 60 varma, neutrala och mer mättade tapetkulörer.


Småmönstrat – fem subtila mönster i olika nyanser

I en kreativ urladdning över en natt föddes idén om kollektionen Småmönstrat. Plötsligt fann vi oss med två nya kollektioner som skulle lanseras tillsammans. Småmönstrat erbjuder en liten samling av subtila mönster men i många färgställningar. Kollektionen passar dig som vill tapetsera med mönster men samtidigt vill att väggarna ska ge ett lugnt och harmoniskt intryck. Här möter ni äldre mönster som Lillstjärna, men hittar också nya som Smulan och Lotta.

Alla tapeter i kollektionerna har angivits med en närmaste NCS-kod. Dessutom kan de med fördel kombineras för den som önskar mixa enfärgade och mönstrade tapeter i sitt rum. Kollektionen finns hos utvalda återförsäljare och här på vår hemsida.