Månadsarkiv: April 2022

 1. Live på Instagram varje tisdag klockan 12:30

  Live på Instagram varje tisdag klockan 12:30

  I designateljen hos oss jobbar Maria Bryngemark och Anna Jonsson. De är två designers som brinner för att få väggar att bli vackrare samtidigt som de värnar om det svenska kulturarvet som sitter på väggarna. Då är Duro den perfekta arbetsplatsen. 

 2. Ibland tar det elva år att hitta rätt

  Ibland tar det elva år att hitta rätt

  Det tog elva år av velande för Camilla Larsson (@inasfina på instagram) att hitta rätt tapet till sitt kök, trots att hon dagligen arbetar med färg och form. Camilla är inredare, stylist och driver inredningsbutiken Inasfina Rum i Nyköping.

 3. Hållbart hemma hos Annika Sundin

  Hållbart hemma hos Annika Sundin

  Annika Sundin som bland annat driver instagramkontot Medveten i stan prioriterar hållbara val. Det är ett av skälet till att hon och familjen valde en tapet från Duro. Valet föll på mönstret Tuva ur kollektionen Hav & Land. och kanske inte helt otippat blev det den gröna varianten.

 4. Kustnära i Dalarna. Är det möjligt?

  Kustnära i Dalarna. Är det möjligt?

  Inredningspoddaren Johanna Hulanders absoluta favorit ur kollektionen Hav & Land är mönstret Kusten. Kusten är en muraltapet som köps i paket om 6 m² (2 meter bred och tre meter hög) med repetition i sidled. 

 5. Kontorshörna med känsla i Skåne

  Kontorshörna med känsla i Skåne

  Felicia Hansen renoverar en skånegård anno 1868 i Svaneholm och hennes inredningsstil är exakt det vi sökte efter inför lanseringen av Hav & Land – Skandinaviskt, enkelt och klassiskt. Därför lät vi henne välja fritt ur kollektionen och hon fastnade för kollektionens signaturmönster Strandäng.

 6. Det blommar på väggarna hos Johanna Hulander

  Det blommar på väggarna hos Johanna Hulander

  I samband med lanseringen av Hav & Land bjöd vi in inredningspoddaren Johanna Hulander till ett samarbete. Ett rum i hennes sommarhus i Dalarna skulle väckas till liv igen.