Ibland tar det elva år att hitta rätt

Det tog elva år av velande för Camilla Larsson (@inasfina på instagram) att hitta rätt tapet till sitt kök, trots att hon dagligen arbetar med färg och form. Camilla är inredare, stylist och driver inredningsbutiken Inasfina Rum i Nyköping.

Nyköping ligger vid Östersjön och kanske är det just därför hon fastnade för mönstret Strandäng från kollektionen Hav & Land. Mönstret är nämligen uppbyggt av delar man kan hitta på en promenad längs kusten hon har utanför dörren.

Foto: Camilla Larsson, Linn Hagberg och Duro Sweden

För Camilla är det viktigast att skapa trivsel i ett hem och inte att bocka av de senaste trenderna. Hennes ledord när hon inreder för kunder är alltid tidlöst, återbruk och hållbarhet. När hon inreder hemma väljer hon material och produkter som står sig genom åren och gärna sånt som blir vackrare med tiden. Då är en Duro-tapet ett självklart val för väggen.

"Att jobba med färg, form och kompostion och våga lite. Våga lita på vad som är vackert och blanda material och stilar, men samtidigt behålla den röda tråden. Det är så man hittar känslan." /Camilla Larsson

Om mönstret Strandäng

Vid havet kan det bildas breda bälten av havsstrandängar. Ett paradis för örter och andra arter. Mönstret Strandäng tar dig till ängen vid vattnet och den flora du hittar där. Alger, havtorn, strandgräs och örter bilder tillsammans ett djärvt mönster som både tar plats och smälter in.

Färger: beige/rost, grön med guldinslag och blå med guldinslag.

Design: Maria Bryngemark

Gillar du stilen?

Följ Inasfina på instagram: 

www.instagram.com/inasfina/

Om Strandängs mönsterkompisar

Strå:

När vi tänker på dagar vid havet kommer känslan av material som korg och rotting, solhattar och picknick-korgar fram. Varma naturliga material har gett inspirationen till flätmönstret Strå.  

Design: Johanna Skånmyr 

Qvintus:

Våra enfärgada och släta tapeter är tryckt med mycket färg som ger en känsla av målad yta. 

Siri:

Vila under ett träd och titta upp bland grenarna. I mönstret Siri har vi låtit Björk få ett nytt uttryck med en botten i linneliknande struktur.

Design: Johanna Jansson

Tuva:

Ett litet tätt mönster som bildar en yta på håll. Upptäck nya växter allt eftersom solen stiger på himlen.  

Design: Maria Bryngemark

Art. nr. 610-01

Strå, art.nr: 610-02

Art. nr. 221-92

Qvintus, art.nr: 221-28

Art. nr. 610-02

Siri, art.nr: 610-02

Art. nr. 613-12

Tuva, art.nr: 387-07